Luxe tent

Kamperen, wij zijn er dol op en we weten hier op Camping Seeburger See precies wat je nodig hebt om te kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Je hoeft alleen maar thuis je spullen in te pakken want onze luxe tenten staan compleet ingericht voor je klaar.

Laat de vakantie beginnen ...

Het echte kampeergevoel met het comfort van een loungeset, boxspringbed en extra kastruimte. Dat is kamperen in de Luxe tent. Door de vele “ramen” ervaar je ook in de tent licht en het buitenleven. Kies je voor de Luxe tent dan kies je voor extra comfortabel kamperen.

  • Veel leefruimte
  • 2 persoons boxspringbed in de ouderslaapkamer
  • Loungeset onder de royale luifel
  • Extra kastruimte

De luxe tent biedt het beste van 2 werelden. Echt kamperen gecombineerd met de luxe van comfortabel meubilair. In de ouderslaapkamer staan 2 heerlijke boxspringbedden. De overige 3 bedden staan in 2 slaapcabines. Met uitzondering van de bedden is de tent ingericht voor 6 personen. Bestaat je reisgezelschap uit 6 personen? Neem dan zelf een (lucht)bed mee.

In de tent zijn dus 6 stoelen, er is serviesgoed voor 6 personen etc. Bij aankomst ligt het beddengoed voor je klaar. Je hoeft geen dekbedden of overtrekken mee te nemen. Het enige dat je hoeft in te pakken is je persoonlijke bagage en keuken- en badlinnen, (thee- en (bad)handdoeken) De Luxe tent kies je als je hecht aan comfort en toch lekker wilt kamperen.

Reserveren via Country Camp

Downloads / informatie

Inrichting / faciliteiten

2 persoonsboxspring in de ouderslaapkamer
Loungeset
Eettafel en stoelen
Gasstel 4-pits
Koelkast met vriesvak, tafelmodel
En nog veel meer...
Complete keukeninventaris
Tentverlichting woongedeelte