Compleet ingerichte safaritent

Ook genieten van Glamping? Vanaf nu kunt u de allermooiste Safaritenten bij ons boeken. Het is het ideale verblijf voor een mooi kampeeravontuur, maar dan met de luxe van thuis.
De safaritenten op Camping Seeburgersee staan op houten vlonders op een centrale plaats op onze camping. Compleet ingericht met steigerhouten meubelen en geschikt voor maximaal 5 personen. Een bijzettentje voor meer kids is bij te boeken!
Omdat alles instapklaar is, hoeft u bij aankomst alleen maar uw koffers uit te pakken. De start van een complete vakantie in onze prachtige omgeving…

Comfortabel en gezellig ...

De Safaritent is heel ruim van opzet. U heeft zo’n 45m2 leefruimte. Van binnen en van buiten is alles erop gericht om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Zo bereidt u een heerlijk diner in de compleet ingerichte keuken. En ‘s avonds speelt u een spelletje in de ruime woonkamer met sfeervolle meubelen.

Ook de veranda is met 20m2 ruim genoeg om met zijn allen gezellig te borrelen.

En u slaapt in een comfortabel tweepersoonsbed. De kids slapen op een aparte slaapkamer in een stoer stapelbed. Een échte familietent dus!

Inrichting / faciliteiten

Bedden, tafel en stoelen
Koelkast
Potten en Pannen
Borden en Bestek
Gasfornuis
En nog veel meer...
Verlichting

Plattegronden

Plattegrond van de camping
Image
Safaritenten staan midden op de camping, nr: 1, 2 en 3