Kampeerplek

Comfort Camping Seeburger See biedt voor élk wat wils! U bent van harte welkom om met uw caravan, camper, tent of vouwwagen te komen kamperen, maar ook het huren van een onderkomen is bij ons mogelijk.
Lekker genieten van de buitenlucht en elkaars gezelligheid. Dat is toch het échte kampeergevoel? Kortom neem je eigen onderkomen mee.

Heerlijk in je eigen tent of caravan verblijven op onze camping

Ontdek het op Comfort Camping Seeburger See. Wij bieden unieke kampeerplaatsen aan!

KAMPEERPLAATS

Verspreid over de camping vindt u ruime, vlakke plaatsen. Om u voldoende bewegingsruimte te geven zijn alle plaatsen minimaal 100m2 en geschikt voor tenten, caravans en campers. Natuurlijk heeft elke kampeerplaats elektriciteit en vindt u er tal van waterkranen.

TENTWEIDE

Speciaal voor de echte tentkampeerder hebben we een tentweide. In dit gebied vindt u alleen tenten en geen caravans of campers. Hier voelt u de gezellige sfeer van het echte kamperen. Deze plaatsen zijn minstens 100m2 groot. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier elektriciteit te gebruiken.

KLEINE PLAATSEN

Naast de normale plaatsen hebben we enkele kleine plaatsen, vooral voor wandelaars of fietsers in kleine tenten. Deze plaatsen zijn ongeveer 50m2.

Bij het tarief van onze kampeerplaatsen is onbeperkt toegang tot alle faciliteiten. En mocht u het nog niet weten; wij bieden u ook gratis WiFi.

Downloads / informatie

Inrichting / faciliteiten

Watertappunten zijn dichtbij
Elektriciteit op centrale punten