Onze faciliteiten

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Receptie

In onze gezellige receptie kunt u terecht voor uw aan- en afmelding, uitgebreide toeristische informatie over Seeburg en omgeving, fiets- en wandelkaarten en voor al uw andere vragen en opmerkingen. Ook kunt u hier terecht voor het huren van een tennisbaan of het regelen van een visvergunning.

Gasthaus Storchennest

Wij hopen om medio juli de deuren te openen van ons nieuwe Gasthaus Storchennest.Om een lekker hapje te eten of gezellig wat te drinken hoeft u dan de camping niet te verlaten. Wij bieden u in Gasthaus Storchennest een verscheidenheid aan warme maaltijden, ijsdesserts en natuurlijk een lekker koel biertje of wijntje. Dus geen zin om te koken Geen probleem! Wij vertellen u snel meer over Gasthaus Storchennest.

Bakkerij & Winkeltje

Elke ochtend bakken wij verse broodjes. Zo hoeft u voor het ontbijt de camping niet te verlaten; wel zo gemakkelijk. Vooraf wél even bestellen! En omdat het prettig is om niet voor elk “vergeten boodschapje” de camping te hoeven verlaten, bieden wij u ook een klein assortiment aan levensmiddelen, kampeerbenodigdheden en dergelijke.

Comfortabel sanitair

Comfortabel en schoon sanitair vinden wij erg belangrijk! Ons vernieuwde sanitair is van alle gemakken voorzien! Gezellig samen douchen in de familiedouche, of toch liever apart? Alles is mogelijk! En bij ons geen gedoe met douchemuntjes of gesleep met toiletpapier en handzeep... Aan álles is gedacht!

Gratis WiFi Internet

Bijna niet meer van de camping weg te denken is het draadloos internet. Wij bieden u de mogelijkheid om eenvoudig en gratis gebruik te maken van ons WiFi-netwerk!

Tafeltennis & tafelvoetbal

Tafeltennis is de ideale activiteit voor het hele gezin op camping SeeburgerseeEr is een tafeltennistafel en tafelvoetbal aanwezig tot groot plezier van jong en oud.

Tennisbaan

Zin om een balletje te slaan? Dat kan op de 3 tennisbanen direct naast de camping!Vraagt u ons naar de mogelijkheden.

Speeltuin

Centraal gelegen op de camping hebben wij een mooie en complete speeltuin voor de kinderen. Ideaal voor de kleintjes om veilig op de camping te kunnen spelen.Voor de grotere kinderen is er aangrenzend aan de camping een avonturenspeelplaats met kabelbaan, klimtoestellen, wipwap en dergelijke. Maar ook een volleybal- en voetbalveld ontbreken niet!

Zwemmen

Op enkele meters van de camping vindt u het Freibad van Seeburg. Heerlijk zwemmen in het natuurzwembad van Seeburg met speciaal voor de allerkleinsten een peuterbadje. Hier is het ook mogelijk een roeiboot of waterfiets te huren.

Minigolf

Tegen betaling kunt u bij de kiosk aan het meer minigolfen.Veel plezier!

Zeilen

Voor wie van zeilen houdt; Er is aan de Seeburger See een zeilvereniging, waar u op afspraak een zeilbootje kunt huren.

Een groot avontuur voor jong en oud!

Roeien

Het meer leent zich uitstekend om te roeien. U kunt bijvoorbeeld uw picknickmandje mee en midden op het meer samen lunchen.

Wat andere Campinggasten zeggen

Eerlijke campingreviews!

Our second expedition was excellent. We will be hiking with them again in Summer of 2016 and I’d have no hesitation recommending them. Thank you, guys.

Linda Monat

28 y.o.

We’re a fit and experienced hiking group and Gary worked with us to create a hiking experience customized to challenge the group perfectly. We will choose you again.

Jena Wonders

25 y.o.

Our guide delivered to this itinerary superbly, catering to our every need and acting as a font of knowledge and our tour photographer as an added bonus. Thanks.

Mendy Vert

32 y.o.